Mi a Védikus Alkímia?

A Védikus Alkímia egy új önálló szellemi irányzat, amely korszerű és gyakorlatias formában ötvözi a Védikus szakrális hagyományt és a nyugati alkímia szemléletét.

A Védikus Alkímia célja megegyezik az alkimisták egykori céljával, az emberi tudat arannyá nemesítésével, eszköztára pedig a védikus tanokra épül.

A Védikus Alkímia a Védák több ezer éves kódját tárja fel és annak alkimista esszenciáját ülteti át a gyakorlatba a ma embere számára, vallásos és mitikus színezettől mentesen.

Ars poeticánk

  • Az oktatás nem arról szól, hogy megtöltünk egy edényt, hanem, hogy meggyújtunk egy tüzet.

Céljaink

  • A Védikus Alkímiával a célunk egy jobb, szattvikusabb világ megteremtése, ahol az emberek szellemileg szabadok, lelkileg egészségesebbek, jó szándékúak, felelősségteljesebbek, igazabbak és boldogabbak.
  • A Védikus Alkímia filozófiája és eszköztára arra irányul, hogy az emberek felszabadíthassák saját mentális-, teremtő és életerejüket, előhozzák rejtett képességeiket és tágíthassák tudatukat.
  • Szeretnénk alkimista gondolkodókat képezni, akik kitörtek a tömegtudatból és nem csupán befogadói mások gondolatainak, hanem aktív részesei az emberiség szellemi fejlődésének.

Kiknek ajánljuk?

  • Mindazoknak, akik szeretnék megismerni a Védák titkait anélkül, hogy egy hindu vallási irányzat követőivé válnának.
  • Akiket érdekel egy olyan önfejlesztő módszer, amely a Védák esszenciáját érthető és korszerű formában képviseli, s amellyel sikeresebbé és boldogabbá tehető az élet.
  • És mindazoknak, akik a napjainkban jellemző szellemi zűrzavar és a spiritualitás üzleties kínálgatása dacára továbbra is mélyen érdeklődnek az élet metafizikai vonatkozásai iránt.

 

Videó a témában: A belső alkimista megtalálása