Képzéseink áttekintése

Képzéseinkkel kapcsolatos kérdéseit az info@vedikusalkimia.hu email címre küldheti el.

Hogyan kezdhet el tanulni?
Kezdésként a BEVEZETŐ workshopot kell elvégeznie, mert az oktatás többi része az itt átadott alapismeretekre épül. Ezután az oktatás magasabb szintjeinek bármelyikén és az egyéb programokon is részt vehet, tetszőleges sorrendben. Legközelebb induló BEVEZETŐ workshop

Hogyan jelentkezhet?
Minden workshopra és egyéb programra előzetes bejelentkezés szükséges, amit a Jelentkezés/Naptár menüben, ide kattintva tud megtenni.

ALAPKÉPZÉSEK

A tananyag úgy épül fel, hogy végighalad a Védák által meghatározott  emberi életcélokon. Ezek egyúttal képzési szintek is, amelyeken keresztül végigvezetjük a jelölteket az alkimista transzmutáció stációin és megismertetjük velük a Védikus Alkímia módszereit a gyakorlatban.

HALADÓ KÉPZÉSEK

Ha már elvégezte a BEVEZETŐ workshopot, akkor lehetősége van arra, hogy az alábbi képzések közül válasszon, tetszőleges sorrendben.

SZEMINÁRIUMOK

A szemináriumokat azoknak ajánljuk,  akik  végeztek BEVEZETŐ workshopot és folyamatosan szándékoznak Iskolánkban tanulni, szeretnének elmélyülni és gyakorlati módon foglalkozni a Védikus Alkímiával, valamint a transzmutációs technikákat is el akarják sajátítani. Ezek a képzések egyúttal azt is biztosítják, hogy a személyes alkimista munkában is haladjanak az érdeklődők.

PATRÓNUS KÉPZÉS

A Védikus Alkímiában Patrónusnak nevezzük azokat, akik másokat segítenek személyes alkimista munkájukban, a transzmutációs technikák alkalmazásában és egyéni problémáik megoldásában. A Védikus Alkímia célja egy jobb világ megteremtése, ahol az emberek szellemileg szabadok, lelkileg egészségesebbek, jó szándékúak, felelősségteljesebbek, igazabbak és boldogabbak. Ennek megvalósításában vesz részt a Patrónus, aki munkája során segít másokat abban, hogy felszabadíthassák saját mentális-, teremtő- és életerejüket, előhozzák rejtett képességeiket és tágíthassák tudatukat.

KÉPESSÉGFEJLESZTÉS, BELSŐ ERŐ FELÉBRESZTÉSE

Egyéni alkimista munka Patrónussal – Önfejlesztés
Az egyéni alkimista munkát a BEVEZETŐ workshopot már végzettek számára ajánljuk, akik szeretnének a saját szellemi transzmutációjukban hatékonyan haladni. Ezeken a személyes alkalmakon, Patrónus vezetésével, a Védikus Alkímia transzmutációs technikáit alkalmazzuk. Szükség esetén egyedi tanácsadást és egyéni képzést is nyújtunk.

Body Alchemy
A testet és az elmét érintő komplex mozgásforma, amely a Védikus Alkímia elvein alapul. Hamarosan indul.

Közösség – Adpetus Jelöltek, Adpetusok
Közösségeinkbe azoknak van lehetőségük bejutni, akik szeretnének bekapcsolódni az Iskola belső életébe is, akik képesek gyors ütemben befogadni ezt a tudást, és a saját fejlődésükön túl tenni akarnak másokért és egy szattvikusabb világért is.

Gyors kezdés
A Gyors kezdést azok számára ajánljuk, akik még nem tanultak nálunk, de úgy érzik, hogy azonnal szeretnék megkezdeni az egyéni alkimista munkát, mert sürgősen szeretnék megoldani az életük bizonyos kihívásait vagy problémáit. A Gyors kezdés elsősorban személyes tanácsadásból és a Védikus Alkímia transzmutációs technikáinak alkalmazásából áll, amelyek segítségével azonnal kedvező változásokat lehet beindítani, ez azonban nem helyettesíti az oktatást, amelyet továbbra is a BEVEZETŐ workshopon lehet elérni.

AZ ISKOLA TEMATIKÁJA

2019. ELSŐ FÉLÉVI KÉPZÉSEINEK ÁTTEKINTÉSE

2019. MÁSODIK NEGYEDÉVI KÉPZÉSEINEK ÁTTEKINTÉSE (2019. áprilisától lesz látható)